SALA MONTJUÏC
Mostra de Cinema a l'Aire Lliure1ª Edició: 2003
Inauguració 2013: 28 de juny

CAT.
Sala Montjuïc és una mostra de cinema a l’aire lliure que se celebra cada estiu als jardins del Castell de Montjuïc, a Barcelona. Es programen llargmetratges de diversos gèneres, èpoques i procedències en versió original subtitulada, acompanyats de curtmetratges d’escoles del país i una selecció de concerts en viu de músiques del món. Amb més de 30.000 espectadors per edició Sala Montjuïc s’ha convertit en un clàssic de les nits d’estiu a la ciutat, un espai també per la trobada social i intercultural.
-
ESP.
Sala Montjuïc es una muestra de cine al aire libre que se celebra cada verano en los jardines del Castillo de Montjuïc, en Barcelona. Se programan largometrajes de varios géneros, épocas y procedencias en versión original subtitulada, acompañados de cortos de escuelas del país y una selección de conciertos en vivo de músicas del mundo. Con más de 30.000 espectadores por edición, Sala Montjuïc se ha convertido en un clásico de las noches de verano en la ciudad, un espacio también para el encuentro social e intercultural.
-
ENG.
Sala Montjuïc is an open-air film festival held every summer in the gardens of Montjuïc Castle in Barcelona. The festival shows feature films from different genres, periods and countries of origin, in original version with subtitles. The screenings are accompanied by shorts made at film schools in the country and by live concerts of world music. Attracting an average total of 30,000 spectators every year, Sala Montjuïc has become a classic for summer nights in the city, a popular meeting-place for intercultural co-existence./ (1 of 1)